Loopbaancoach in of voor je bedrijf

Zet jij als werkgever graag in op de ontwikkeling van je werknemers?

Wanneer je als werkgever kiest om in te zetten op persoonlijke en professionele ontwikkeling van je werknemers, ervaren zij dit als positief.

Het kan hen enerzijds aanmoedigen om in het bedrijf te blijven en er ontstaat een betere werkrelatie tussen werkgever en werknemer.

Wanneer een werknemer reeds minder gemotiveerd is, kan deze via de begeleiding mogelijks toch beslissen ander werk te zoeken.

De begeleiding helpt alvast om zaken bespreekbaar te maken, duidelijker zicht te krijgen op de huidige professionele situatie en toekomstperspectief.

'Coaching is unlocking a person's potential to maximize their growth.

-John Whitmore-

Als werkgever kan je als derdebetaler of sponsor optreden. Dat wil zeggen dat je als werkgever het persoonlijk aandeel (40€ per loopbaancheque) kan terug betalen aan je werknemer.

Je mag als werkgever niet beslissen waar, wanneer en waarvoor je werknemer zijn loopbaancheque gebruikt. Je mag hen wel informeren.

photo-1539992190939-08f22d7ebaad.jpeg - unsplash
Loopbaancoach in of voor je bedrijf
nikita-kachanovsky-bly5jqp_ldw-unsplash.jpg

Werknemers zijn de drive van je bedrijf of organisatie.

Vraag aan je medewerkers wat zij belangrijk vinden. Welke waarden zij voorop stellen? Wat vinden ze boeiend? Waar ze goed in zijn?

Door open communicatie te installeren raken mensen geïnspireerd om vanuit hun eigen hart je bedrijf te doen groeien.

Als externe loopbaanbegeleider kan ik hierbij helpen. Ik bied mensen een veilige plaats om hun vragen te stellen, hun ideeën af te toetsen en zicht te krijgen op hun talenten en groeikansen.

Nood aan enthousiaste en gemotiveerde werknemers? Neem contact.

contact