Tevreden Klanten

'Ik geniet van de yoga. Ik kom zowel psychisch als fysiek tot rust. Soms vind ik het moeilijke oefeningen, maar ik probeer zoals je zegt te luisteren naar mijn lichaam... hoever ik kan gaan. Het is voor mij een verrijking jou en jouw manier van yoga doen te hebben gevonden.' C.D. uit Veldegem.

'Ik ben in een rush van mijn werk naar de yogasessie gereden...kwam vol stress en emoties binnen... maar ben als nieuw buiten gestapt.' H.U. uit Zedelgem.

'Ik ben erg blij dat ik gisteren terug naar de yoga ben gekomen. Ik voel me veel beter. Alles zit weer iets minder vast.' E.D. uit Zedelgem.

'Gewoon eens laten weten dat de dagelijkse yoga 'rugoefeningen' mij de laatste week al super hebben doen voelen. Blij en dankbaar dat ik jou als yogi heb leren kennen.' M. D. uit Zedelgem

'De vorige yogales was echt een goei ‘flow’, het was voor mij niet te snel, de meeste bewegingen erin waren gekend ondertussen dus….. En alles wordt heel duidelijk met heel kalmerende stem uitgelegd..!!!!! ideaal.' S.D. uit Zedelgem

Referenties
Referenties
Referenties