ZENSATION

60 min yoga

Tijdens de yogabeoefening ga je een aantal houdingen aannemen terwijl je bewust ademt en ruimte maakt in je geest en lichaam. Vinyasayoga is eerder een dynamische yoga, terwijl de zachte yoga trager en rustiger verloopt.

ZEN @ WORK

Vinyasa yoga - ZENSATION

Tijdens een Vinyasa yogasessie neem ik je mee in een actieve ervaring waarbij je je lichaam beter leert kennen. Je wordt uitgedaagd om te experimenteren, te respecteren en los te laten. In het actief bezig zijn verstilt je geest. Vinyasa Yoga is een flow van asana's (houdingen) op de beweging van de ademhaling. De yogasessie is een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

SENS @ WORK

Zachte yoga - ZENSATION

De zachte yoga is er voor hen die willen bewegen maar traag, rustig en diep wensen te ervaren. Je wil je werknemers de kans geven gewoon even te ontstressen. Zij die nog nooit yoga deden kunnen zich in deze sessie ook helemaal laten gaan. Er is veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning, relaxatie.

WELLBEING @ WORK

ZENSATION
ZENSATION