Groepsyoga

Yoga In Groep

MAANDAG @TERLOO / @SPAARBEKKEN

ZACHTE YOGA 18 - 19h

Rustige yoga, meditatie, relaxatie.
Ideaal voor mensen die gewoonweg even willen ontstressen, mensen die revalideren of herstellen van ziekte of burn-out. Veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning en relaxatie

KOOP NU EEN ONLINE PAKKET AAN:

Zo heb je de mogelijkheid om thuis ook tot rust te komen.

ViNYASA YOGA 19 - 20.30 h

Vinyasa Yoga een dynamische yogavorm is. Siska instrueert deze yoga graag aan mensen die op zoek zijn naar een eerder actieve bezigheid om tot rust te komen. De voortdurende concentratie op de afwisselende houdingen, zorgt ervoor dat gedachten worden stopgezet. Terwijl komt er door middel van de ademhaling ruimte in je lichaam en geest.

De Vinyasa Yoga is een flow van houdingen (Asana's) op de beweging van de ademhaling. De yogasessies zijn een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

OOK EEN ONLINE VINYASA SESSIE BESCHIKBAAR VIA UDEMY

WOENSDAG @TERLOO / @SPAARBEKKEN

YOGA 4 ALL

De yogasessie die voor iedereen toegankelijk is, zowel voor beginners als gevorderden. Deze sessie varieert tussen zachte yoga en vinyasayoga. Een variatie aan zonnegroeten, staande houdingen, zittende en liggende houdingen en uiteraard een deugddoende relaxatie op het einde van de sessie.


PERIODIEK TERUGKERENDE REEKSEN

RELAXATIESESSIES IN GROEP

Leren relaxeren. We leren in groep verschillende vormen van relaxatie aan. Je leert voelen welke techniek jou meest tot rust brengt. Een ontspannen gevoel hebben, lukt meestal niet onmiddellijk. Daarom wordt verwacht dat je deelneemt aan een reeks van 6 sessies. Zo kun je voelen en groeien in leren ontspannen.

Via de blog vind je concrete info. Laat via mail of het contactformulier weten of je interesse hebt.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra Is een vorm van yoga die zorgt voor diepte-ontspanning. Het maakt het mogelijk om lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Nidra betekent slaap. Je lichaam slaapt, maar je bent wel bewust. Bij het beoefenen van Yoga Nidra gaan lichaam en geest heen - en weer tussen ontspanning en lichte slaap. Yoga Nidra zou gelijkwaardig zijn aan drie tot vier uur slaap.

Regelmatig terugkerende maandelijkse sessies. Hou de nieuwsbrief, blog en FB in de gaten!

YOGA FITs you

Wanneer je graag met yoga wil beginnen maar wat drempelvrees of specifieke behoeften hebt, dan is deze reeks iets voor jou. Je wil graag extra begeleiding of wil dieper ingaan op de ademhalingsoefeningen ... het kan.
Yoga Fits You is een milde vorm van yoga en is toegankelijk voor mensen met chronische klachten, pijn of spanning. We werken met eenvoudige houdingen die aangepast worden aan ieders mogelijkheden door het gebruik van kussens, bolsters of zelfs een stoel. Daarnaast komen ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie aan bod.

Voorafgaand aan de eerste les, wordt er een telefonisch intake gesprek gehouden om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Neem contact op indien je meer info wil of wil deelnemen. je schrijft in voor de volledige reeks, geen losse sessies mogelijk.

Op de blog vindt je concrete info.

Op de hoofdpagina van Yoga vind je een up to date uurrooster.

Check steeds de online boekingsagenda voor het reserveren van je yogales.

PHOTO by UNSPLASH - Junseong Lee
Photo by Unsplash - Consious Design
Photo by UNSPLASH - Katherine Hanlon

Online yoga volgen kan via UDEMY

via onderstaande linken

ZACHTE YOGA

VINYASA YOGA