Groepsyoga

Yoga In Groep

Links boven drie streepjes Boek Les

MAANDAG @DE VLIER

ZACHTE YOGA 18 - 19h

Rustige yoga, meditatie, relaxatie.
Ideaal voor mensen die gewoonweg even willen ontstressen, mensen die revalideren of herstellen van ziekte of burn-out. Veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning en relaxatie

KOOP NU EEN ONLINE PAKKET AAN:

Zo heb je de mogelijkheid om thuis ook tot rust te komen.

ViNYASA YOGA 19 - 20.30 h

Vinyasa Yoga een dynamische yogavorm is. Siska instrueert deze yoga graag aan mensen die op zoek zijn naar een eerder actieve bezigheid om tot rust te komen. De voortdurende concentratie op de afwisselende houdingen, zorgt ervoor dat gedachten worden stopgezet. Terwijl komt er door middel van de ademhaling ruimte in je lichaam en geest.

De Vinyasa Yoga is een flow van houdingen (Asana's) op de beweging van de ademhaling. De yogasessies zijn een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

OOK EEN ONLINE VINYASA SESSIE BESCHIKBAAR VIA UDEMY

WOENSDAG @NISUS

YOGA 4 ALL

De yogasessie die voor iedereen toegankelijk is, zowel voor beginners als gevorderden. Deze sessie varieert tussen zachte yoga en vinyasayoga. Een variatie aan zonnegroeten, staande houdingen, zittende en liggende houdingen en uiteraard een deugddoende relaxatie op het einde van de sessie.


PERIODIEK TERUGKERENDE REEKSEN

ZWANGERSCHAPSYOGA

Tijdens een sessie zwangerschapsyoga wordt sterk rekening gehouden met de verandering in het lichaam van de zwangere vrouw. Tijdens de zwangerschap is het goed te blijven bewegen, maar is het beter om bepaalde houdingen ook niet te gaan uitvoeren. Daarom wordt je specifiek begeleid in wat wel en niet kan.

RELAXATIESESSIES IN GROEP

Leren relaxeren. We leren in groep verschillende vormen van relaxatie aan. Je leert voelen welke techniek jou meest tot rust brengt. Een ontspannen gevoel hebben, lukt meestal niet onmiddellijk. Daarom wordt verwacht dat je deelneemt aan een reeks van 6 sessies. Zo kun je voelen en groeien in leren ontspannen.

Nog geen exacte data - NAJAAR 2022 binnenkort meer hierover! Laat via mail of het contactformulier weten of je interesse hebt.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra Is een vorm van yoga die zorgt voor diepte-ontspanning. Het maakt het mogelijk om lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Nidra betekent slaap. Je lichaam slaapt, maar je bent wel bewust. Bij het beoefenen van Yoga Nidra gaan lichaam en geest heen - en weer tussen ontspanning en lichte slaap. Yoga Nidra zou gelijkwaardig zijn aan drie tot vier uur slaap.

Op de hoofdpagina van Yoga vind je een up to date uurrooster.

Check steeds de online boekingsagenda voor het reserveren van je yogales.

Online yoga volgen kan via UDEMY

via onderstaande linken

ZACHTE YOGA

VINYASA YOGA