Yoga In Groep

Groepsyoga

Yoga In Groep

VANAF 9 NOV ONLINE YOGALESSEN VIA GOOGLE MEET

Hoe deelnemen aan de online yoga les?

Start met je aan te melden op de online bookingsagenda :

https://praktijktriade1127.setmore.com/bookclass

Maak een gmail-account aan, of gebruik je gmail-account om te kunnen deelnemen aan de online yogales via google meet.

Opgelet: Stuur me jouw gmail-adres door (als je een ander emailadres gebruikt op de online bookingsagenda) zodat ik je kan uitnodigen voor de sessie.

Er wordt een link van de google-meet afspraak verstuurd.

Ga naar Google Meet.

Als u de code van de vergadering heeft, voert u de code in het veld 'Code invoeren' in klik op Deelnemen.

OP MAANDAG INLOGGEN

vanaf 18.45h voor Vinyasa

vanaf 20.20h voor zachte yoga

OP WOENSDAG INLOGGEN

vanaf 8.45h voor Vinyasa

ViNYASA YOGA

Vinyasa Yoga een dynamische yogavorm is. Siska instrueert deze yoga graag aan mensen die op zoek zijn naar een eerder actieve bezigheid om tot rust te komen. De voortdurende concentratie op de afwisselende houdingen, zorgt ervoor dat gedachten worden stopgezet. Terwijl komt er door middel van de ademhaling ruimte in je lichaam en geest.

De Vinyasa Yoga is een flow van houdingen (Asana's) op de beweging van de ademhaling. De yogasessies zijn een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

ZACHTE YOGA

Rustige yoga, meditatie, relaxatie.
Ideaal voor mensen die gewoonweg even willen ontstressen, mensen die revalideren of herstellen van ziekte of burn-out. Veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning en relaxatie

KOOP NU EEN ONLINE PAKKET AAN: Zo heb je de mogelijkheid om thuis ook tot rust te komen.

UDEMY

ZWANGERSCHAPSYOGA

Tijdens een sessie zwangerschapsyoga wordt sterk rekening gehouden met de verandering in het lichaam van de zwangere vrouw. Tijdens de zwangerschap is het goed te blijven bewegen, maar is het beter om bepaalde houdingen ook niet te gaan uitvoeren. Daarom wordt je specifiek begeleid in wat wel en niet kan.

YOGADAG IN KOKSIJDE

25 OKTOBER 2020

Heb je zin in een dag voor jezelf? Ben je graag samen met anderen die ook rust en ontspanning opzoeken? Het wordt een dagje om helemaal te ontstressen.
We trekken ons terug in Koksijde, waar we de yogaruimte van Vitaflow gebruiken. Doorheen de dag staan verschillende yogasessies op het programma. Na een lichamelijk verwenuurtje worden onze magen gevuld met een gezonde maaltijd. Uiteraard zoeken we ter afwisseling strand en zee en mogelijks zon. Daar ademen we voluit en vrij in de natuur. Naarmate de dag vordert leven we ons nog eens uit op onze mat, laten we onze cellen dansen om daarna een diepe relaxatie te ondergaan. Ook zin in ZEN? Schrijf je vlug in via de website want de plaatsen zijn beperkt! Je plaats slechts gereserveerd na aanmelding via de online boekingsagenda en overschrijving op reknr. BE94 0688 9260 2414. Kostprijs voor de hele dag is 95€.

Check steeds de online boekingsagenda voor het reserveren van je yogales.