Yoga In Groep

Groepsyoga

Yoga In Groep

ViNYASA YOGA

Vinyasa Yoga een dynamische yogavorm is. Siska instrueert deze yoga graag aan mensen die op zoek zijn naar een eerder actieve bezigheid om tot rust te komen. De voortdurende concentratie op de afwisselende houdingen, zorgt ervoor dat gedachten worden stopgezet. Terwijl komt er door middel van de ademhaling ruimte in je lichaam en geest.

De Vinyasa Yoga is een flow van houdingen (Asana's) op de beweging van de ademhaling. De yogasessies zijn een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

NIEUW: NU OOK EEN ONLINE VINYASA SESSIE BESCHIKBAAR VIA UDEMY

ZACHTE YOGA

Rustige yoga, meditatie, relaxatie.
Ideaal voor mensen die gewoonweg even willen ontstressen, mensen die revalideren of herstellen van ziekte of burn-out. Veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning en relaxatie

KOOP NU EEN ONLINE PAKKET AAN: Zo heb je de mogelijkheid om thuis ook tot rust te komen.

UDEMY

ZWANGERSCHAPSYOGA

Tijdens een sessie zwangerschapsyoga wordt sterk rekening gehouden met de verandering in het lichaam van de zwangere vrouw. Tijdens de zwangerschap is het goed te blijven bewegen, maar is het beter om bepaalde houdingen ook niet te gaan uitvoeren. Daarom wordt je specifiek begeleid in wat wel en niet kan.

Check steeds de online boekingsagenda voor het reserveren van je yogales.

Op de hoofdpagina van Yoga vind je een up to date uurrooster.

Online yoga volgen kan via Udemy.com

via onderstaande linken

ZACHTE YOGA

VINYASA YOGA