Yoga

Verschillende yogasessies in groep of op maat

Scan code to book: drie streepjes links boven : boek les

MAANDAG @DE VLIER

Zachte yoga

Rustige yoga, meditatie, relaxatie.
Ideaal voor mensen die gewoonweg even willen ontstressen, zowel voor beginnende als voor gevorderde yogi's, mensen die revalideren of herstellen van ziekte of burn-out. Veel aandacht voor de ademhaling, het bewust worden van de lichaamshouding, ontspanning, relaxatie. De sessie wordt gaandeweg opgebouwd. Je wordt uitgedaagd jezelf en je lichaam te leren kennen, te observeren, te accepteren,...

Via het ONLINE PAKKET kun je regelmatig thuis oefenen in 'zorg voor jezelf'.

Vinyasa yoga

Siska beoefent reeds meer dan 10 jaar Vinyasa Yoga, wat een dynamische yogavorm is. Ze instrueert deze yoga graag aan mensen die op zoek zijn naar een eerder actieve bezigheid om tot rust te komen. De Vinyasa Yoga is een flow van asana's (houdingen) op de beweging van de ademhaling. De yogasessies zijn een combinatie van actie en ontspanning, beweging en rust. Op het einde van de sessie is er ruimte voor een deugddoende relaxatie.

Kun je jezelf nog niet bewegen om een sessie mee te volgen, dan kun je met het ONLINE PAKKET al eens kennismaken met mij en vinyasa yoga.

WOENSDAG @NISUS

Yoga 4 all

De yogasessie die voor iedereen toegankelijk is, zowel voor beginners als gevorderden. Deze sessie varieert tussen zachte yoga en vinyasayoga. Een variatie aan zonnegroeten, staande houdingen, zittende en liggende houdingen en uiteraard een deugddoende relaxatie op het einde van de sessie.

REEKSEN DIE PERIODIEK TERUGKEREND ZIJN

Zwangerschapsyoga

Tijdens een sessie zwangerschapsyoga wordt sterk rekening gehouden met de verandering in het lichaam van de zwangere vrouw. Tijdens de zwangerschap is het goed te blijven bewegen, maar is het beter om bepaalde houdingen ook niet te gaan uitvoeren. Daarom wordt je specifiek begeleid in wat wel en niet kan.

Momenteel geen reeks gepland. Maak je interesse kenbaar via mail of bericht.

RELAXATIESESSIES IN GROEP

Leren relaxeren. We leren in groep verschillende vormen van relaxatie aan. Je leert voelen welke techniek jou meest tot rust brengt. Een ontspannen gevoel hebben, lukt meestal niet onmiddellijk. Daarom wordt verwacht dat je deelneemt aan een reeks van 6 sessies. Zo kun je voelen en groeien in leren ontspannen.

Nog geen exacte data - NAJAAR 2021 binnenkort meer hierover! Laat via mail of het contactformulier weten of je interesse hebt.

YOGA NIDRA

Yoga Nidra Is een vorm van yoga die zorgt voor diepte-ontspanning. Het maakt het mogelijk om lichamelijk, geestelijk en emotioneel volkomen te ontspannen. Nidra betekent slaap. Je lichaam slaapt, maar je bent wel bewust. Bij het beoefenen van Yoga Nidra gaan lichaam en geest heen - en weer tussen ontspanning en lichte slaap. Yoga Nidra zou gelijkwaardig zijn aan drie tot vier uur slaap.

Nog geen exacte data - NAJAAR 2021 binnenkort meer hierover! Laat via mail of het contactformulier weten of je interesse hebt.

Lid van de YOGAFEDERATIE : teacher i.o.

BEKIJK DE ONLINE BOEKINGSAGENDA VOOR HET SPECIFIEKE UURROOSTER VAN DE YOGALESSEN

En reserveer zo je plaatsje voor jouw yogales.

Maandag

Vinyasa yoga

19.00u - 20.30u

Zachte yoga

20.30u - 21.30u

Woensdag

Yoga 4 all

9.00u - 10.30u

Zwangerschapsyoga

LENTE EN ZOMER

SPAARBEKKEN

Zedelgem

SPAARBEKKEN

Zedelgem

HERFST EN WINTER

DE VLIER

Veldegem

SPORTCENTRUM NISUS

Ruddervoorde

OPGELET:
In de zomervakantie enkel les aan het Spaarbekken, NIET tijdens bouwverlof.

Contacteer me vrijblijvend.

Yoga
Yoga
Yoga

Prijzen:

YOGA 4 ALL

1,5u 12 € (overdag)

VINYASAYOGA

1,5u 15 € (s'avonds)

10 beurtenkaart voor zowel avond- en daglessen: 105 €

5 maand geldig vanaf aankoop

ZACHTE YOGA

1u 10 €

ZWANGERSCHAPSYOGA

75€ voor een reeks van 5 lesjes.

(voorlopig geen nieuwe reeks gepland)

Terugbetaling?

Klik hier voor meer info.