Loopbaancoach voor werknemers of zelfstandigen

Vitaliteit en well-being in je job

Als loopbaancoach help ik je graag met vragen over je loopbaan. Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik je stilstaan, reflecteren en analyseren wie je bent. We stellen vast waar je gekomen bent en wat je wil. Loopbaanbegeleiding helpt je om vanuit je eigen verhaal te ontdekken wat je kwaliteiten zijn, waar je talenten liggen om zo meer passie en plezier te vinden in je werk. Waar wil jij in groeien en welke aspecten van jezelf wil je verder ontwikkelen?

Een beeld scheppen over jezelf en je situatie brengt inzicht om zo gerichte stappen te zetten naar verandering.

Met een uitgebreide kennis omtrent stress-problematiek ga ik graag met jou op zoek naar jouw kracht om in balans te komen. Zo bied ik je met de loopbaanbegeleiding opnieuw een evenwicht op het werk en daarbuiten.

Een rustpunt ... een luisterend oor ... bewust worden van ... verantwoordelijkheid opnemen ... meer energie verkrijgen ... en toch ontspannen door het leven gaan.

Hoe de loopbaanbegeleiding in zijn werk gaat, leg ik je graag uit in een GRATIS kennismakingsgesprek, op afspraak.

Loopbaanbegeleiding is er niet alleen voor mensen die willen veranderen van job. Wens je meer inzicht over je functioneren, moeilijkheden en kansen op je huidige werkplek, dan kan loopbaanbegeleiding je een antwoord bieden. De loopbaanbegeleiding helpt alvast om zaken bespreekbaar te maken, duidelijker zicht te krijgen op de huidige professionele situatie en toekomstperspectief.

'Coaching is unlocking a person's potential to maximize their growth.

-John Whitmore-

Ik bied mensen die loopbaanbegeleiding willen volgen een veilige plaats om hun vragen te stellen, hun ideeën af te toetsen en zicht te krijgen op hun talenten en groeikansen.

Siska is erkend coach door Pygmalion

Wij aanvaarden loopbaancheques. Je vraagt deze aan via de VDAB. Voor 45 € krijg je 4 uur professionele begeleiding. De 2e loopbaancheque van 45 € geeft je recht op 3 uur begeleiding.

photo-1539992190939-08f22d7ebaad.jpeg - unsplash
Loopbaancoach voor werknemers of zelfstandigen
Photo by hello i-m-nik

Welke vragen komen tijdens de loopbaanbegeleiding aan bod ?

Wat vind jij als werknemer belangrijk?

Welke waarden stel je voorop?

Wat vind je boeiend?

Waar ben je goed in?

Raak geïnspireerd om vanuit je hart te groeien.

Als loopbaancoach kan ik hierbij helpen.

Vragen over je job? Neem contact.

contact