Loopbaanbegeleiding

Vitaliteit en well-being in je job

Als loopbaancoach help ik je graag met vragen over je loopbaan. Tijdens de loopbaanbegeleiding help ik je stilstaan, reflecteren en analyseren wie je bent. We stellen vast waar je gekomen bent en waar je naartoe wilt.

Loopbaanbegeleiding helpt je om vanuit je eigen verhaal te ontdekken wat je kwaliteiten zijn, waar je talenten liggen om zo meer passie en plezier te vinden in je werk. Waar wil jij in groeien en welke aspecten van jezelf wil je verder ontwikkelen?

Een beeld scheppen over jezelf en je situatie brengt inzicht om zo gerichte stappen te zetten naar verandering.

Loopbaanbegeleiding is er niet alleen voor mensen die willen veranderen van job. Wens je meer inzicht over je functioneren, moeilijkheden en kansen op je huidige werkplek, dan kan loopbaanbegeleiding je een antwoord bieden.

Met een uitgebreide kennis omtrent stress-problematiek ga ik graag met jou op zoek naar jouw kracht om in balans te komen. Zo bied ik je met de loopbaanbegeleiding opnieuw een evenwicht op het werk en daarbuiten.

Een rustpunt ... een luisterend oor ... bewust worden van ... verantwoordelijkheid opnemen ... meer energie verkrijgen ... en toch ontspannen door het leven gaan.

Siska is erkend coach door Pygmalion

Hoe de loopbaanbegeleiding in zijn werk gaat, leg ik je graag uit in een GRATIS kennismakingsgesprek, op afspraak.

Gesprekken kunnen ook al wandelend in de natuur plaatsvinden, als het weer het toelaat.

Loopbaanbegeleiding Zedelgem
Loopbaanbegeleiding
Loopbaanbegeleiding Zedelgem