Stress- en burn-out coaching

Coaching naar balans in je leven

Stress en burn-out coaching

STRESS

Geconfronteerd met stress of met veel stress?

Het overkomt iedereen wel eens. Iedereen voelt zich wel eens moe of overspannen. We hebben de neiging om van hot naar her te hollen, we denken te moeten voldoen aan bepaalde verwachtingen van man of vrouw, vrienden, baas,... of we moeten toch nog even nog alle sociale media hebben gecheckt.

Wil je uit de drukdoenerij stappen, jezelf bovenop plaatsen en een eigen unieke houding ontwikkelen om met stress om te gaan?
Ik wil je graag helpen, je eigen keuzes te maken, de stress de baas te kunnen. Kies bewust en kies voor jezelf.

Via inzicht in je situatie en het gebruik van stress reducerende technieken leer je omgaan met de verschillende situaties die bij jou een stressreactie uitlokken.

BURN-OUT

Blijft de stress reeds lange tijd aanhouden? Voel je echter langdurig de energie uit je lijf wegsijpelen? Voel je je erg prikkelbaar, emotioneel erg kwetsbaar, en zijn al die klachten bovendien werk gerelateerd? Dan is het goed mogelijk dat je op een burn-out afstevent.

Met een open en begripvolle houding leef ik me in in jouw situatie en gaan we samen op zoek naar hoe we jou weer sterker kunnen maken zodat je met nieuwe energie en enthousiasme je lijf, je brein, je situatie weer de baas kunt.

Naast inzichtgevende gesprekken worden technieken als hartcoherentie en relaxatie, meditatie en yoga gebruikt.

Je wordt gecoacht naar een meer gebalanceerd, vitaal en gezond leven.