YOGA FITs you

13/06/2023 - 11:36

Een milde vorm van het beoefenen van Asana's specifiek voor mensen met 'klachten'

Unsplash Photo by Louise Vildmark

Wil jij starten met yoga, ontdekken of yoga iets voor jou is, of het een meerwaarde kan betekenen in je 'genezingsproces'?

YOGA FITs you geeft je de mogelijkheid eens te proeven van yoga wanneer je wat drempelvrees ervaart of specifieke behoeften hebt. Je wil graag extra begeleiding wil of dieper wil ingaan op de ademhalingsoefeningen.
Yoga Fits You is een milde vorm van yoga voor mensen met chronische klachten, pijn of spanning. We werken met eenvoudige basic houdingen die aangepast worden aan ieders mogelijkheden door het gebruik van kussens, bolsters of zelfs een stoel. Daarnaast komen ademoefeningen, ontspanningsoefeningen en meditatie aan bod.
Vbn van klachten kunnen zijn: reuma, hartproblemen, fibromyalgie, ziekte van Crohn, blessures, CVS, revalidatie na een operatie en in burn-out.

Voorafgaand aan de eerste les, wordt er een intake gesprek gehouden om een beeld te krijgen van de mogelijkheden. Raadpleeg bij twijfel altijd je behandelend arts i.v.m. mogelijke contra-indicaties. De sessies worden aangeboden in een reeks omdat het proces belangrijk is en je niet na 1 sessie kunt vaststellen of het iets voor jou is. Je gaat dus een engagement aan met je zelf om te ontdekken wat yoga met je doet.

Reeks van 6 sessies op vrijdagvoormiddag om 10.30 h vanaf 10 november 2023

Yoga is een eeuwenoude practice om je lichaam en geest gezond te houden. In oorsprong bestond yoga uit een practice voor de mind, te vergelijken met een filosofische studie. Het beoefenen van Asana's (houdingen) is er pas gaandeweg bijgekomen.

Yoga is een moment waarin je stil kunt worden, even 'op adem' kunt komen en leert luisteren en voelen naar wat aanwezig is binnenin jezelf.


Een regelmatige yogapractice laat je stap voor stap jezelf opnieuw ontdekken en groeien. Doorheen je oefenproces merk je dat je lichaam en geest belang hechten aan je practice en kun je het in je levensstijl gaan integreren.


Photo by Louise Vildmark - Unsplash

YOGA FITs you

Reeks 6 sessies 90€

10.30h - 11.45h

Locatie: @ Ter Loo

Vrijdag

10 november 2023

17 november 2023

24 november 2023

1 december 2023

8 december 2023

15 december 2023

Ik ben geïnteresseerd

Contact