Ik koop Belgisch

23/03/2021 - 14:45

TRIADESIGN is ontstaan tijdens de eerste lockdown. Plots lag de wereld stil en kreeg ik 'tijd' cadeau. En zo werden stap voor stap ideeën uitgewerkt en omgezet in mooie juweeltjes.

Hetgeen ik ontwerp is allesbehalve toeval. Yoga kwam meer dan 10 jaar geleden op mijn pad. Het beoefenen van yoga was in die tijd echt nog niet 'in'. Ik zocht iets voor mezelf, iets wat me rust bracht, iets diepgaand, ontspannend en tegelijkertijd uitdagend genoeg zodat ik niet meer kon bezig blijven met de 'zorgen van alle dag'. Tijdens de sessies werd ik geleid om via de adem 'opnieuw' verbinding te maken met mezelf. Inderdaad opnieuw...want door de rollercoaster van werk, huis en verbouwingen, kleine kinderen,... had ik mezelf in een hoger ritme geplaatst. Ik ervoer stress... veel stress. En mijn lichaam en geest signaleerden.

En toen bracht yoga me vele voordelen :

* rust in mijn hoofd

* minder pijn in mijn lichaam

* flexibiliteit

* bewustwording

* kracht

* discipline

* enthousiasme

* verwondering

* verandering

Door het creëren van Triadesign wens ik yoga meer bekend en toegankelijk te maken bij en voor het grote publiek.

Neem een kijkje op de webshop TRIADESIGN.

Daar vind je de sierraden met uitleg over de Asana's (yoga-houdingen).

'Creating awareness, exploring creativity and joy, while focusing on sustainability.' - Siska Gunst -

Nu ook op IK KOOP BELGISCH

Ik koop Belgisch
Ik koop Belgisch
Little dark dance