Relaxatiesessies in groep

07/01/2022 - 18:29

Leer verschillende technieken om te relaxeren

RELAXATIESESSIES IN GROEP

We leren in groep verschillende vormen van relaxatie aan. Je leert om uit je hoofd te stappen en je stressgevoel te erkennen om zo weer in je lichaam te komen. Er worden tools aangereikt die het jezelf zullen mogelijk maken om jezelf weer tot rust te brengen. Dit kan gaan over ademhalingsoefeningen, meditaties of oefeningen met je lichaam. Je leert voelen welke techniek jou meest tot rust brengt. Een ontspannen gevoel hebben, lukt meestal niet onmiddellijk. Daarom wordt verwacht dat je deelneemt aan een reeks van 6 sessies. Zo kun je voelen en groeien in leren ontspannen.

Hieronder zie je hoe het programma eruit ziet.

1. Relaxerende ademtherapie

2. Meditatief Fysiek Ontspannen

3. Visualtisatie-oefeningen

4. Relaxeren volgens verschillende technieken

5. Yoga Nidra

6. Integreren van de technieken

De data wanneer de sessies doorgaan zijn

telkens op woensdag van 19h tot 20.30h

26 januari

2, 9,16 en 23 februari

9 maart

PRIJS 150 € (vooraf te betalen via overschrijving)

Maximum 8 personen kunnen deelnemen. Wacht dus niet te lang om je in te schijven! De reeks gaat door zodra 5 deelnemers ingeschreven zijn.

Laat per mail siska.triade@telenet.be of het contactformulier weten als je wil deelnemen. Je deelname is geldig na bevestiging.
Past het moment niet voor jou, maar je wil wel 'leren relaxeren', geef me dan een seintje wanneer voor jou een geschikt moment zou zijn. Ik bekijk dan of ik nog een reeks kan organiseren op een voor jou meer passend moment.

Relaxatiesessies in groep
Relaxatiesessies in groep
Relaxatiesessies in groep

Ik wil graag deelnemen

contact