Start to yoga

13/09/2022 - 11:40

Het houdt je mentaal en fysiek in balans

Unsplash Photo by Louise Vildmark

START TO YOGA
Wil jij starten met yoga, ontdekken of yoga iets voor jou is? Je hoeft niet lenig te zijn om met yoga te starten. Dat is een fabeltje... maar je wordt wel lenig door yoga te beoefenen!! Je wil bewegen, bewust worden van je lichaam, je eigen mogelijkheden en grenzen, zowel fysiek als mentaal... Dan is start to yoga iets voor jou! Breng je eigen anti-slipmatje mee eventueel een yogablok en een dekentje voor de relaxatie.

Reeks van 5 sessies op vrijdagvoormiddag om 9h vanaf 30 september 2022

Yoga is een eeuwenoude practice om je lichaam en geest gezond te houden. In oorsprong bestond yoga uit een practice voor de mind, te vergelijken met een filosofische studie. Het beoefenen van Asana's (houdingen) is er pas gaandeweg bijgekomen.

Yoga is een moment waarin je stil kunt worden, even 'op adem' kunt komen en leert luisteren en voelen naar wat aanwezig is binnenin jezelf.


Een regelmatige yogapractice laat je stap voor stap groeien. Doorheen je oefenproces merk je dat je lichaam en geest belang hechten aan je practice en kun je het in je levensstijl gaan integreren.

Photo by Louise Vildmark - Unsplash

START TO YOGA

Reeks 5 sessies

@NISUS Ruddervoorde

Vrijdag

30 Sept

7 Okt

14 Okt

21 Okt

28 Okt

Prijs : 60 €

Ik ben geïnteresseerd

Contact