Update online boekingsysteem

24/09/2021 - 15:20

'A goal without a plan is just a wish. Let's make our wishes come true with a plan and set goals'

Update gebruik online inschijvingsysteem:

Mensen ontdekken Praktijk Triade .

Het vooraf online inschrijven is belangrijk om je te verzekeren van je (wekelijks) plaatsje. Voor mij is het handig om te weten wie er naar de sessie komt. Voor jou heeft dit als voordeel dat ik niemand onverwacht naar huis moet sturen (als de ruimte volzet is).

Wijziging in online boeken:

Je kunt online boeken tot 8 u voor de sessie.

Daarna toont het systeem de week erna, of de eerstvolgende sessie met vrije plaatsen.

Annulatie kan tot de DAG VOORAF. Je kunt in je account je geboekte sessie verwijderen of ,indien dit niet lukt, mij verwittigen.

Bij annulatie de dag zelf wordt de sessie vanop heden WEL aangerekend.

Voor last-minute deelnames mag je mij contacteren de dag zelf, maar ik kan niet verzekeren dit nog voor jou te kunnen realiseren. Laat dit een uitzondering zijn op de regel omdat ik tussen mijn andere bezigheden door ook niet altijd bereikbaar ben, en dit nog kan regelen.

'A goal without a plan is just a wish. Let's make our wishes come true with a plan and set goals'

Ik verwelkom jullie graag opnieuw voor één of vele yogabelevingen samen!

boek nu
Set Goals

Handig boeken en annuleren via Setmore

Inschrijven tot 8u voor de sessie

Annulatie tot de DAG VOORAF

Annulatie op de dag zelf = sessie wordt aangerekend

Plan je yogasessies zorgvuldig

Boek nu