We're all in this together

23/03/2020 - 10:13

Stress-reductie en lichamelijke/geestelijke gezondheid

De periode van 'lockdown' brengt ons enigszins in verwarring. We worden geconfronteerd met onszelf. Met negatieve en toch ook positieve dingen. We gaan zoveel meer geven van onszelf in functie van 'de ander'. Tegelijkertijd mogen we ontvangen, zien we een 'community' ontstaan. Het besef dat heel wat mensen een moeilijke, pijnlijke periode doormaken en dit moeten incasseren, werd elke dag groter. Elke dag neemt elk van ons verantwoordelijkheid op verschillende vlakken in functie van die community. En om deze periode door te komen is het loslaten van alle emoties die dit teweeg brengt bijna een must.

'All is one!'

Net daarom wil ik blijvend een aanbod doen.

Niet enkel geoefende yogi's maar veel meer mensen kunnen baat kunnen hebben bij het beoefenen van yoga.

Contact hebben is een groot verlangen in deze periode van grotendeels 'isolatie'. Daarom blijf ik live-sessies geven éénmaal op maandagavond 19h (een vinyasasessie) en éénmaal op woensdagvoormiddag 9h (een zachte yogasessie)
De sessies zijn gratis.

Om te kunnen volgen ga je op de pagina van Praktijk Triade naar Groepen, daar selecteer je de groep 'Online Yoga' en verzoek je om lid te worden.

Het yoga-teaching is voor mij normaal een bron van inkomsten. Jullie kunnen eventueel wel een vrijwillige bijdrage plaatsen op reknr. BE94 0688 92602414. Dit is zeker geen verplichting! Je geeft wat je wil of kan geven.

'We're all in this toghether is a far better philosophy than you're on your own!' -William J .Clinton-

'All is One' Reykjavik

Altijd al eens yoga willen volgen?

Grijp je kans